Vill du ha en stark, välklingande och uttrycksfull sångröst?

Ta sånglektioner! Sonja Korkman (MuM) undervisar i folkmusik och rytmmusik måndagar och torsdagar i Gjuteriet i Helsingfors.

p1050053_ed1Sonja Korkman är utbildad musikmagister vid Sibelius-Akademin samt certifierad sånglärare för rytmmusik i metoden BiP™ (Balance in Phonation) Voice Training. Metoden är utvecklad av talterapeuten och sångpedagogen FM Ritva Eerola. Ett nyfött barn producerar ljud med hela kroppen och alla sinnen, men under årens lopp blir många passiva och lär sig felfunktioner då de imiterar sin omgivning. BiP-metoden, som baserar sig på forskning inom röstproduktion, väcker på nytt den naturliga reaktionskedjan i röstproduktionen. Metoden hjälper dig att utveckla en nyansrik, personlig och tålig röst.

Under lektionerna kan du förbättra din teknik, fördjupa din tolkning genom att lära dig mera om textanalys samt öva dig i stilenlig improvisation och frasering. Du breddar din repertoar och dina kunskaper i den musikstil du tycker bäst om och växer på det sättet som musiker.

Sonja Korkmans lektioner i sång passar alla, nybörjare, amatörer och professionella. Målet med lektionerna skräddarsys enligt elevernas önskemål.

Du kan gå framåt!

Priser och regler

Privatlektioner 45min/50 €, ett paket på tio lektioner 450 €

Alla lektioner betalas på förhand. Ett tio-gångers paket är i kraft 6 månader. Inhiberingar skall göras senast 24 h före den överenskomna lektionstiden, då kommer vi överens om en ny tid för lektionen, annars anses den gången använd oberoende av orsaken för inhiberingen.

p1040744_ed2Kontakt

Om du är intresserad, kontakta Sonja Korkman per telefon 0503411289 eller per e-post sonja.korkman (at) gmail.com.

Mer info om BiP™ Voice Training.

 

Läs om elevernas upplevelse av lektionerna:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset