Vill du ha en stark, välklingande och uttrycksfull sångröst?

Ta sånglektioner! Sonja Korkman (MuM) undervisar i folkmusik och rytmmusik tisdagar på Hallonnäsgatan 9 på Drumsö i Helsingfors. Det är också möjligt att delta i lektioner via nätet.

p1050053_ed1Sonja Korkman är utbildad musikmagister och pedagog vid Sibelius-Akademin samt certifierad sånglärare för rytmmusik i metoden BiP™ (Balance in Phonation) Voice Training. Metoden är utvecklad av talterapeuten och sångpedagogen FM Ritva Eerola. Ett nyfött barn producerar ljud med hela kroppen och alla sinnen, men under årens lopp blir många passiva och lär sig felfunktioner då de imiterar sin omgivning. BiP-metoden väcker på nytt den naturliga reaktionskedjan i röstproduktionen. Metoden hjälper dig att utveckla en nyansrik, personlig och tålig röst.

Under lektionerna kan du förbättra din teknik, fördjupa din tolkning genom att lära dig mera om textanalys samt öva dig i stilenlig improvisation och frasering. Du breddar din repertoar och dina kunskaper i den musikstil du tycker bäst om och växer på det sättet som musiker.

Sonja Korkmans lektioner i sång passar alla, nybörjare, amatörer och professionella. Målet med lektionerna skräddarsys enligt elevernas önskemål.

Du kan gå framåt!

Kurser

Sonja undervisar i huvudsak inom ramen för Kalliolan kansalaisopisto. Hennes gruppundervisning hålls på finska, men den individuella undervisningen kan hållas på svenska eller engelska.

Bekanta dig med kursutbudet här: https://uusi.opistopalvelut.fi/kalliola/sv/

Använd Sonja Korkman som sökord.

Om du inte vill delta i en hel kurs, bara enstaka lektioner:

Privatlektioner 52,50 €/45 min (inkl. Moms)
Kontakta Sonja gällande lediga tider.

Kalliolan kansalaisopistos regler: https://opisto.kalliola.fi/ohjeita-opiskelijalle/ilmoittautuminen-ja-peruutusehdot-2/
Kalliolan kansalaisopistos webbsida är på finska. Vid behov kan du ringa deras kontor för mer info.

Regler gällande privatlektioner: Om en elev inhiberar en lektion inom två dygn före en överenskommen lektionstid betalar eleven 100% av den inhiberade lektionens pris.

p1040744_ed2Kontakt

Om du är intresserad, kontakta Sonja Korkman per telefon 0503411289 eller per e-post sonja.korkman (at) gmail.com.

Läs om elevernas upplevelse av lektionerna:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.